Our stores

Visit Our New
Store in New York

294 Bay Meadows Ave.
Bay Shore, NY 11706

Najčešće postavljena pitanja

Koje vrste promotivnih proizvoda postoje?

Custom promotivni proizvodi su jedinstveni proizvodi u potpunosti personalizirani prema željama klijenta. S obzirom da nisu dostupni odmah, postoji propisana minimalna količina narudžbe te duže vrijeme isporuke (ovisno o kompleksnosti izrade te količini naručenog proizvoda).

Kataloški proizvodi su gotovi proizvodi dostupni u kratkom roku. Od personalizacije nude mogućnost aplikacije (tiska) logotipa klijenta na sam proizvod bez dodatne individualizacije.

Koja je razlika između custom proizvoda i kataloškog proizvoda?

Glavna razlika je u razini personalizacije, roku isporuke te minimalnoj količini narudžbe. Custom proizvodi nam pružaju neograničenu mogućnost personalizacije, no time i malo duži rok isporuke te veću minimalnu količinu narudžbe od samih kataloških proizvoda koji se mogu naručiti bez personalizacije ili uz tisak logotipa klijenta.

Tko može naručiti promotivne proizvode?

Promotivni proizvodi iz naše ponude namijenjeni su za veleprodaju pravnim osobama. Budući da je naša ponuda namijenjena pravnim osobama potrebno je imati tvrtku, obrt ili samostalnu djelatnost za naručivanje.

Što je print proof ili priprema za tisak koja se šalje klijentu prije tiska?

U slučaju tiska na određeni proizvod, prije samog postupka tiska klijentu se šalje takozvani "print proof" ili "priprema za tisak" na finalno odobrenje na kojoj se vidi točno pozicioniranje logotipa/dizajna koja je naručena. Nakon odobrenja od strane klijenta kreće se u postupak tiska.

Mogu li se naručiti samo promotivni proizvodi bez aplikacije logotipa?

Promotivni proizvodi mogu se naručiti bez aplikacije logotipa.

Koji su mogući načini personalizacije, tehnike tiska?

Tampon tisak, sitotisak,  laserska gravura, CO2 gravura, digitalni transfer, digitalni tisak, sublimacijski tisak, transfer na keramiku, vez/štikanje, digitalna naljepnica, smolirana naljepnica, blindruck (slijepi tisak), foliotisak

Mogu li se naručiti uzorci promotivnih proizvoda? Snosim li troškove uzoraka?

U slučaju da je klijentu potrebno poslati uzorak prije konačne narudžbe, naručitelj snosi trošak dostave. U slučaju da uzorak željenog promotivnog proizvoda nije dostupan u našem izložbenom prostoru, naručitelj snosi trošak narudžbe uzorka i dostave. Rok za povrat uzorka je 10 radna dana. Nakon isteka roka, ispostavljamo fakturu za plaćanje.

Jesu li u cijenu proizvoda uključeni troškovi dostave?

Trošak dostave nije uključen u cijenu proizvoda te ovisi o težini samog paketa, a obračunava se prema važećim cjenicima dostavnih službi. Dostava za područje grada Zagreba je besplatna za narudžbe iznad ? € + PDV. Naručitelj može i osobno podignuti robu kod nas uz prethodni dogovor s prodajnim predstavnikom.

Mogu li dobiti popust?

Cijena proizvoda varira ovisno o količini narudžbe. Također, ako organizirate humanitarni, društveno korisni ili drugi projekt s plemenitim ciljem, spremni smo Vam izaći u susret.

Trebam promotivne materijale, ali ne znam koje?

Neovisno imate li već neku ideju ili želite da mi sve osmislimo za vas, pošaljite nam upit!

Koje još usluge nudimo?

Mi smo kreativna agencija s više od 30 godina iskustva ne samo iz područja promotivnih materijala, već i u izradi vizualnog identiteta (brandinga) uključujući web dizajn, digitalni marketing, video, fotografiju itd. Ukratko, podupiremo vas u kreiranju kompletne strategije promotivnih materijala pa tako i izradu vizualnog identiteta ako je potrebno. Za više referenci posjetite našu web stranicu: www.michel.hr

 

Neovisno imate li već ideju ili ne...

Pošaljite nam upit!


    premium bootstrap themes