Tko smo mi?

Mi smo Studio Michel, kreativna agencija s više od 30 godina iskustva ne samo iz područja promotivnih materijala, već i u izradi vizualnog identiteta (brandinga) uključujući web dizajn, digitalni marketing, fotografiju itd. Ukratko, postavljamo kompletnu strategiju oglašavanja. Hvala Vam što ste posjetili naš webshop za promotivne materijale! Web Studija Michel: www.michel.hr. Molimo vas da pročitate naša pravila privatnosti.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

1. PRAVILA PRIVATNOSTI

  • GDPR (General Data Protection Regulation)je Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46 EZ od 27.04.2016., kojom su uvedene značajne promjene u pravilima kojima se definiraju osobni podaci i određuje način njihovog korištenja.
  • U Republici Hrvatskoj GDPR je u primjeni od 25.05.2018. stupanjem na snagu Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.
  • Michel d.o.o. (dalje: Michel Promo) razumije da vam je, kao našim klijentima, izuzetno važna vaša privatnost. Stoga posebnu pažnju posvećujemo upravo zaštiti vaših osobnih podataka koje nam svojevoljno ostavljate na našoj stranici, a koji mogu odvesti do identifikacije vas kao pojedinca.
  • Stoga smo, sukladno propisima o GDPR-u izradili i provodimo politiku zaštite osobnih podataka, kojom uređujemo način postupanja s informacijama koje Michel Promo obrađuje odnosno prikuplja kada posjetite naše internet stranice te vas molimo da je s vremena na vrijeme provjerite s obzirom na moguće izmjene.

2. ZNAČENJE OSOBNIH PODATAKA, PRIKUPLJANJE, OBRADA I KORIŠTENJE

  • Osobnim podacima smatraju se podaci koji vas identificiraju kao pojedinca (ime i prezime, adresa, e-mail, telefon).
  • Michel Promo prikuplja vaše osobne podatke kad nam ih izričito učinite dostupnima (ispunjavanjem kontakt formulara, slanjem upita za ponudu ili nekog drugog oblika kontakta), čime dajete privolu za njihovo korištenje u svrhu omogućavanja kupnje proizvoda koji se prodaju na našem portalu.
  • Michel Promo će koristiti vaše osobne podatke isključivo u svrhu redovnog obavljanja poslovanja (obrade upita za ponudom, dostave općih i individualiziranih ponuda, obrade narudžbi, unaprjeđenje odnosa s klijentima), tehničkog upravljanja internetskim stranicama radi poboljšanja korisničkog iskustva, analize posjećenosti stranice te slanje promotivnih materijala i newslettera, a s ciljem da vam omogućimo pristup posebnim informacijama te za potrebe komunikacije s vama.
  • Michel Promo prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informiranje kupaca o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito davanje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se vaše ime ukloni s lista koje se koriste za promotivne marketinške kampanje.
  • Za slanje promotivnih ponuda na vaš e-mail, dajete nam posebnu privolu.

3. PRISTUP OSOBNIM PODACIMA

  • Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Vaše osobne podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima trećim osobama bez vašeg izričitog pristanka.
  • Svi djelatnici Michel Promo odgovorni su za poštivanje svih načela zaštite privatnosti. Jamčimo da vašu e-mail adresu i ostale podatke koje ste nam svojevoljno ustupili, ne stavljamo trećim pravnim ili fizičkim osobama na raspolaganje bez vašeg pristanka jer je to protivno politici o privatnosti.
  • Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi državne vlasti RH za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga. Svaka promjena naše politike zaštite privatnosti bit će objavljena uz ovu izjavu o zaštiti privatnosti, na stranici za koju se smatra da je za to prikladna.
  • Neophodne osobne podatke prosljeđujemo isključivo poslovnim partnerima za realizaciju dostave i isporuke vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. U slučaju kada je roba koju ste naručili od nas dostavljena putem jednog od naših poslovnih partnera (kurirske službe), isti se za potrebe tog slučaja smatra izvršiteljem obrade.
  • Obavještavamo vas da naši poslovni partneri također štite sigurnost vaših podataka odgovarajućim i najsuvremenijim tehničkim i organizacijskim mjerama. Naši poslovni partneri ne smiju koristiti navedene podatke u druge svrhe, osim onih za koje smo im dali.

4. ISPRAVAK OSOBNIH PODATAKA

U svakom trenu imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka slanjem elektroničke pošte na adresu [email protected].

5. PRAVA KORISNIKA

  • Korisnik odlučuje koje podatke o sebi čini dostupnim Michel Promo.
  • Ovim putem vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na tako da se obavijesti na email adresu [email protected] u pisanom ili elektroničkom obliku. Po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim elektroničkim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati, počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako će obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole ostati pravno valjani.
  • Osim prava na povlačenje privole korisnici, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imaju prema Michel Promo prava u vezi s osobnim podacima, kao što su pravo na ispravak, pravo brisanja, pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor, koji se podnosi Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

6. POLITIKA KOLAČIĆA (COOKIES)

Naša internet stranica www.michel.promo.hr koristi kolačiće (cookies). Podatke o kolačićima pronaći ćete na našem portalu.

7. NEWSLETTER

  • Newslettere koristimo u svrhe informiranja korisnika naših stranica o najnovijim proizvodima, akcijskim cijenama i dr. Podatke koje ste nam dostavili kako biste se pretplatili na Newsletter koristit će se samo za slanje novosti o proizvodima iz naše ponude.
  • Ako želite odustati od primanja Newslettera, to možete učiniti u bilo kojem trenutku putem opcije otkazivanja pretplate koja se nalazi u Newsletteru ili slanjem poruke na [email protected].
  • U slučaju otkazivanja pretplate, osobne podatke koje smo prikupili u tu svrhu prestat ćemo obrađivati. Prikupljene podatke pohranjujemo samo za razdoblje tijekom kojeg primate novosti i niste otkazali pretplatu za primanje Newslettera.
  • Obrada podataka za primitak novosti bitna je za potrebe naših legitimnih interesa. Prihvaćanjem primanja newslettera i Politike privatnosti i Politike kolačića suglasni ste s ustupanjem predmetnih podataka našim partnerima u ovoj domeni. U slučaju kada vam je naš Newsletter dostavljen putem našeg poslovnog partnera, isti se za potrebe tog slučaja smatra izvršiteljem obrade.
  • Obavještavamo vas da naš poslovni partner također štiti sigurnost vaših podataka odgovarajućim i najsuvremenijim tehničkim i organizacijskim mjerama. Naš poslovni partner ne smije koristiti navedene osobne podatke u druge svrhe, osim onih za koje smo im dali.
  • Korisnici koji odluče da više ne žele primati naše ponude mogu se odjaviti od primanja novosti na tako da odustanu od pretplate odjavom na link na dnu novosti ili slanjem email poruke na [email protected].

8. SIGURNOST PODATAKA

Michel Promo ulaže velike napore kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka te usklađenost s važećim propisima o zaštiti podataka. Napominjemo kako su vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja. Naši zaposlenici obvezni su poštivati povjerljivost vaših podataka i pridržavati se općih akata. Također, koristimo najsuvremenije tehničke i organizacijske zaštitne mjere kako bi se osigurala sigurnost vaših osobnih podataka.

9. GOOGLE ANALITIKA

Google analytics koristimo za prikupljanje statističkih podataka o korištenju naše web stranice u svrhu izrade ciljanih marketinških kampanja.